Curacao Jeep Experience

Wij zijn een betrouwbaar jeep verhuur bedrijf op Curacao gespecialiseerd in het verhuren van jeeps en het verzorgen van onvergetelijke off road tours op Curacao. Onze jeeps zijn zeer goed onderhouden en verkeren altijd in goede conditie om een veilige trip te kunnen maken! Als de jeeps terugkomen na een verhuurperiode of jeep tour worden ze altijd volledig gecontroleerd.

Pascal van der Aa

Pascal is geboren met twee rechterhanden en kan absoluut niet stil zitten! Als hij niet bezig is in de werkplaats met het onderhoud van de jeeps zoekt hij ook graag zelf het avontuur op. Hij stapt dan graag in één van de jeeps of op de motor om nieuwe off road routes te ontdekken. Pascal heeft jarenlang een eigen bedrijf gehad waarbij hij dook voor de brandweer en voor andere opdrachtgevers. Nu duikt hij alleen nog maar voor zijn hobby en laat hij jou graag de mooiste duikplekken van Curacao zien.

Pascal van der Aa
Roy Imming

Roy is creatief en kan soms uren wegdromen in een door hem bedacht idee! Zo is ook het unieke concept van Curacao Jeep Experience ontstaan. Roy heeft jarenlang een eigen marketing bedrijf gehad en is de laatste jaren actief geweest in de financiële wereld. Hij is voor jou het eerste aanspreekpunt voor vragen of reserveringen. Als hij niet bezig is met het bedrijf, is hij aan het sporten. Roy neemt jou dan ook graag een keer in de vroege ochtend mee om de Christoffelberg te beklimmen.

Roy Imming